Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "nl" ["name"]=> string(10) "Nederlands" ["public"]=> string(1) "1" } array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "de" ["name"]=> string(5) "Duits" ["public"]=> string(1) "1" }
Afbeelding
 

Draagconstructies
voor alle gevels

LomaxSystems ontwikkelt en produceert aluminium draagstructuren

LomaxSystems ontwikkelt en produceert aluminium draagstructuren voor geventileerde gevelsystemen. Licht in gewicht, bijzonder stevig in gebruik en uitermate geschikt voor de bevestiging van alle soorten gevelbekleding. Van glas en zonnepanelen tot Solid Surface, HPL, tegels of dunne keramische platen. Onze draagconstructies zijn opgebouwd uit verticale en/of horizontale profielen in T- en L-uitvoering, waaraan geavanceerde haakregelprofielen worden bevestigd. De systemen worden volledig afgestemd op de gewenste gevelbekleding en mogelijkheden van de achterliggende bouwkundige gevel.

 

1
1. 

HPL & vezelcement

 

Voor het bevestigen van excellente, duurzame en slijtvaste materialen als High Pressure Laminate (HPL) en vezelcement biedt LomaxSystems verschillende basis draagconstructies, elk met specifieke eigenschappen. Wij adviseren u graag op maat.

  • Mechanisch onzichtbaar bevestigd
  • Zichtbaar bevestigd
  • Verlijmd
HPL & vezelcement
referenties systeem 1
downloads systeem 1
Glas & dunne keramiek
2
2. 

Glas & dunne keramiek

 

Voor kristalheldere glazen, volglazen gevels met zonnepanelen of bekleding met duurzame dunne keramische materialen is deze lichtgewicht aluminium draagstructuur dé uitkomst. Specifieke wensen? We ontwikkelen graag een passende maatwerkoplossing.

  • Prefab verlijmd onzichtbaar bevestigd
downloads systeem 2
3
3. 

Terracotta

 

Kiest u voor terracotta, dan kiest u voor een slijtvaste gevelbekleding met een natuurlijke uitstraling. Dat vraagt om een duurzame draagstructuur. We zetten onze jarenlange kennis en ervaring graag in om uw wensen op maat te realiseren.

  • Clicksysteem
Terracotta
downloads systeem 3
Tegels
4
4. 

Tegels

 

De aluminium draagstructuren van LomaxSystems zijn uitermate geschikt voor het realiseren van originele gevels met specifieke afwerkingsmogelijkheden, zoals met tegels. We vertalen uw ideeën graag naar een oplossing op maat.

  • Haaksysteem
downloads systeem 4
5
5. 

Solid Surface

 

Innovatieve, elegante gevelbekledingsmaterialen als Solid Surface vragen om bestendige oplossingen, op maat. Wij helpen u graag om van uw gevel het beoogde architectonische hoogtepunt te maken.

  • Haakregelsysteem
Solid Surface
referenties systeem 5
downloads systeem 5
Aluminium
6
6. 

Aluminium

 

Uniek in ons assortiment zijn de aluminium extrusiegevels, die wij volledig in eigen beheer en op maat voor u ontwikkelen. Een lichtgewicht oplossing, die uitermate sterk en duurzaam is. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

  • Onzichtbaar bevestigd
referenties systeem 6
downloads systeem 6
7
7. 

Maatwerk

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide faciliteiten, van eigen engineering tot ruime productiemogelijkheden, is er geen vraag waar we geen maatwerkoplossing voor hebben of kunnen ontwikkelen. We horen graag wat uw wensen zijn.

Maatwerk