Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "nl" ["name"]=> string(10) "Nederlands" ["public"]=> string(1) "1" } array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "de" ["name"]=> string(5) "Duits" ["public"]=> string(1) "1" }
Afbeelding
 
Afbeelding
 

Innovatieve
sparringpartner

geen vraag waar we geen oplossing
voor hebben of kunnen ontwikkelen

Architecten, aannemers en montagebedrijven vinden in LomaxSystems een innovatieve sparringpartner. Dankzij onze uitgebreide faciliteiten, van eigen tekenkamer tot ruime productiefaciliteiten, is er geen vraag waar we geen oplossing voor hebben of kunnen ontwikkelen. Onze jarenlange specialistische kennis en ervaring én onze ongekende drive om voor iedere vraag een vernieuwende, duurzame oplossing te bedenken, vormt het fundament onder ons bedrijf. We geven u graag een impressie van recente noviteiten.

Afbeelding
Valley Amsterdam

De gedurfde en eigenzinnige architectuur maakt Valley in Amsterdam tot een heuse blikvanger. Door het opvallend groene gevellandschap, in combinatie met de natuurstenen afwerking, ontstaat het beeld van een groene vallei. Het gebouw biedt ruimte aan woningen, kantoren en voorzieningen.

In opdracht van Kolen Projecten ontwikkelde LomaxSystems een doeltreffende maatwerkoplossing voor deze fraaie natuurstenen gevel. Waar natuursteen traditioneel met rvs-pennen aan de bouwkundige wand wordt bevestigd, kozen wij voor een verticaal systeem met een horizontaal regelprofiel, waaraan de natuursteen met ankers is bevestigd. Een efficiënte oplossing voor deze unieke eyecatcher.
Valley Amsterdam
Afbeelding
Heldentoren Knokke-Heist

Customer Journey

Van technische bouwtekening naar maatwerkoplossing. Bij LomaxSystems streven we naar kwaliteit, maatwerk en de beste oplossing voor ieder bouwproject. Voor Eiffage hebben we een duurzame draagstructuur gerealiseerd. Benieuwd naar hun ervaring? Lees het hieronder.

 “Wat ons meteen opviel, was de toewijding en gedetailleerde technische studies voor gevels. Vanaf het moment dat we de eerste tekeningen ontvingen, waren we onder de indruk van de hoge kwaliteit van hun werk. Alle details werden zeer goed uitgewerkt en de technische feedback gaf ons een realistisch beeld van wat er mogelijk was.

Hoewel er aanvankelijk wat vertraging was bij het ontvangen van feedback, werden we keer op keer gerustgesteld door de uitgebreide en duidelijke communicatie van het team van LomaxSystems. Ze leverden niet alleen producten van topkwaliteit, maar stonden ook altijd klaar om technisch advies te bieden wanneer dat nodig was op de bouwplaats.

Ondanks enkele uitdagingen met de levering, slaagde LomaxSystems erin het werk grotendeels volgens planning uit te voeren. Hun systeem, hoewel technisch complex, was uitstekend gedocumenteerd en hun team was altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor toekomstige projecten werken we graag weer samen met LomaxSystems.”

Aan het woord: Philippe Bonnarens - AB - Eiffage