Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
Afbeelding
 
Afbeelding
 

Innovatieve
sparringpartner

geen vraag waar we geen oplossing
voor hebben of kunnen ontwikkelen

Architecten, aannemers en montagebedrijven vinden in LomaxSystems een innovatieve sparringpartner. Dankzij onze uitgebreide faciliteiten, van eigen tekenkamer tot ruime productiefaciliteiten, is er geen vraag waar we geen oplossing voor hebben of kunnen ontwikkelen. Onze jarenlange specialistische kennis en ervaring én onze ongekende drive om voor iedere vraag een vernieuwende, duurzame oplossing te bedenken, vormt het fundament onder ons bedrijf. We geven u graag een impressie van recente noviteiten.

Afbeelding
Valley Amsterdam

De gedurfde en eigenzinnige architectuur maakt Valley in Amsterdam tot een heuse blikvanger. Door het opvallend groene gevellandschap, in combinatie met de natuurstenen afwerking, ontstaat het beeld van een groene vallei. Het gebouw biedt ruimte aan woningen, kantoren en voorzieningen.

In opdracht van Kolen Projecten ontwikkelde LomaxSystems een doeltreffende maatwerkoplossing voor deze fraaie natuurstenen gevel. Waar natuursteen traditioneel met rvs-pennen aan de bouwkundige wand wordt bevestigd, kozen wij voor een verticaal systeem met een horizontaal regelprofiel, waaraan de natuursteen met ankers is bevestigd. Een efficiënte oplossing voor deze unieke eyecatcher.
Valley Amsterdam