Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "nl" ["name"]=> string(10) "Nederlands" ["public"]=> string(1) "1" } array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "de" ["name"]=> string(5) "Duits" ["public"]=> string(1) "1" }
Afbeelding
 
Afbeelding
 

De verborgen kracht achter geventileerde gevelbekleding

Als vast aanspreekpunt ontzorgen
wij u met een totaaloplossing

Specialistische kennis en ervaring

LomaxSystems is dé specialist op het gebied van de engineering en productie van complete aluminium achterconstructies voor geventileerde gevelbouw. We ontwikkelen gedetailleerde, hoogwaardige en duurzame maatwerkoplossingen voor alle typen gevelbekleding, voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Van de technische ontwikkeling, constructie en productie tot en met de levering van kant-en-klare bouwpakketten voor eenvoudige en efficiënte montage.

Het fundament voor LomaxSystems werd in 1988 gelegd met de oprichting van Justimax. In 2014 ging het bedrijf over in LomaxSystems. Architecten, ingenieursbureaus, aannemers en gevelbouwers herkennen ons sinds jaar en dag als innovatieve sparringpartner, die van ontwerp tot oplevering meedenkt om de meest uitdagende gevelconstructies te realiseren. Onze kracht schuilt in het optimaal ontzorgen van onze opdrachtgevers én onze jarenlange specialistische kennis en ervaring, waardoor opdrachtgevers uit de Benelux en daarbuiten ons weten te vinden.

Missie

Missie

Wij willen de meeste complete aanbieder zijn in de Benelux van geavanceerde aluminium ophangconstructies voor geventileerde gevelsystemen. Als vast aanspreekpunt ontzorgen wij u met een totaaloplossing op maat van uw gevelproject, met respect voor de kwaliteit van het geleverde product én de beste service. Van engineering en productie tot een efficiënte montage, met de diensten en een ophangconstructie van LomaxSystems, heeft u uw gevelproject van A tot Z in handen.

Visie

Wij willen een totaaloplossing aanbieden aan de klant en hem ontzorgen. Samen met de architect en opdrachtgever zoeken we naar een gepaste draagconstructie om in een steeds complexere bouwwereld van meerwaarde te zijn. Dit rekening houdend met de steeds veranderende gevelbekleding materialen en complexe wetgeving voor de gevelbouwers. Op deze manier kan de opdrachtgever zich richten op de coördinatie en de logistieke organisatie op de werf.

Missie