Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "nl" ["name"]=> string(10) "Nederlands" ["public"]=> string(1) "1" } array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "de" ["name"]=> string(5) "Duits" ["public"]=> string(1) "1" }
Afbeelding
 

efficiƫnte in-huis
werkwijze

LomaxSystems ontwikkelt en produceert

Afbeelding
Made-to-measure

De aluminium draagstructuren van LomaxSystems worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. We beschikken over een eigen tekenkamer en een efficiënte in-huis productie. Onze engineers ondersteunen architecten, ingenieursbureaus, aannemers en gevelbouwers vanaf de ontwerpfase tot en met de levering van de kant-en-klare pakketten voor montage.

Expert in engineering

We verzorgen de vereiste calculaties en sterkteberekeningen en nemen de volledige engineering van de gevel voor onze rekening. We ontwikkelen niet alleen de aluminium draagconstructie, maar maken complete uitvoeringstekeningen. We tekenen de volledige gevelbekleding uit en maken desgewenst de plaatstaten, voorzien van maatvoeringen en benodigde kenmerken. Het eindresultaat is een kant-en-klaar bouwpakket, voorzien van montage- en detailtekeningen en alle bevestigingsmaterialen, voor eenvoudige en efficiënte montage. Desgewenst verzorgen wij een montagetraining op locatie.

Made-to-measure
Expert in engineering
Oplossingsgericht

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van draagstructuren voor geventileerde gevels, beschikken we over een schat aan ervaring en systemen die we graag voor onze opdrachtgevers inzetten. Indien mogelijk kiezen we een van onze eerder ontwikkelde draagstructuren. Doorgaans bieden we echter maatwerkoplossingen, die zowel vanuit technisch als esthetisch oogpunt aan alle eisen van de opdrachtgever voldoen. Dat is onze kracht.