Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer  

OK
array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "nl" ["name"]=> string(10) "Nederlands" ["public"]=> string(1) "1" } array(3) { ["abbreviation"]=> string(2) "de" ["name"]=> string(5) "Duits" ["public"]=> string(1) "1" }
Afbeelding
 

Krachtige
maatwerkoplossingen

volledig afgestemd op de gevelbekleding en
mogelijkheden van de achterliggende gevel

Onze aluminium achterconstructies zijn de verborgen kracht achter de meest unieke gevels in Nederland, België, Luxemburg en daarbuiten. De aluminium uitvoering maakt onze systemen licht in gewicht, maar bijzonder stevig in gebruik en dus uitermate geschikt voor de bevestiging van alle soorten gevelbekleding. Van glas en zonnepanelen tot Solid Surface, HPL en tegels. Aluminium is bovendien bestand tegen alle weersinvloeden, is onbrandbaar en voldoet aan alle eisen voor verantwoorde, geventileerde gevelbouw, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

LomaxSystems ontwikkelt voor nagenoeg iedere vraag een maatwerkoplossing. Onze draagconstructies zijn opgebouwd uit verticale en/of horizontale profielen in T- en L-uitvoering, waaraan geavanceerde haakregelprofielen worden bevestigd. De systemen worden volledig afgestemd op de gewenste gevelbekleding en mogelijkheden van de achterliggende bouwkundige gevel.

 

Duurzaam

De draagconstructies van LomaxSystems zijn bovendien milieuvriendelijk.
We werken veelal met gerecycled aluminium en verwachten dat ook onze leveranciers milieuvriendelijk produceren.

 

De kracht
van
LomaxSystems

 
  • Eén adres voor advies, engineering en productie
  • Lichtgewicht constructies voor alle typen gevelbekleding tot een maximumgewicht van 150 kg/m2
  • Complete, kant-en-klare bouwpakketten voor efficiënte montage
  • Toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • Duurzame productietechnieken

Geventileerde gevelbouw

Onze aluminium ophangsystemen fungeren als verbinding tussen het gebouw en de gevelbekleding en creëren een ventilerende ruimte tussen het binnenspouwblad of de bouwkundige gevel en de gevelbekleding. Condensatievocht uit de spouwmuur verdampt hierdoor eenvoudig, waardoor de isolatie altijd droog blijft en de isolatiewaarde van het gebouw sterk toeneemt. Daarnaast drogen de gevelplaten sneller op, wat leidt tot minder vuilafzetting en minder onderhoudskosten.

title
lichtgewicht
title
nieuwbouw- en
renovatieprojecten
title
kant-en-klare-bouwpakketten

Verborgen
kracht
achter
de meest
unieke
gevels

title
duurzaam
title
efficiƫnte
montage